w4.studio

Koffie?

De diversiteit van mijn klanten maakt mij echt rijk. Neen, niet op financieel vlak... daarvoor worden mijn creaties iets te zwaar belast. Bouwbedrijven, een advocaat, kapper, bank, barbier, restaurant, BV, kinesist, rijschool, schoonheidsinstituut, de pharma- en olie-industrie, scholen... Allemaal verschillende sectoren en mensen waarmee ik wekelijks in contact kom.

Een hele uitdaging om voor ieder wat wils te creëren, maar ik neem mijn tijd. De mensen hun wereld en ervaringen op zich zijn al boeiend genoeg. Gepassioneerd luister ik naar hun motieven, dromen en doelen... Daarna ben ik aan zet.

Een boeiende samenwerking die me elke dag doet uitkijken naar wat me vandaag weer zal overkomen! Idealist? Dromer? Ja, misschien ben ik dat wel. Al 11 jaar ben ik graag bezig met wat ik doe en de mondelinge reclame liet me welgeteld 0,0 euro aan marketing uitgeven voor mijn eigen zaak. Mocht ik hier 15 jaar geleden, toen ik mijn studies aanvatte, voor getekend kunnen hebben... ik had het meteen gedaan! _ Arne Dondeyne

 

ERVARING EN EXPERTISE

Webdeveloper & technician
Stadsradio TOS Turhout, eén van de langst draaiende lokale radio's in België en dat volledig op vrijwillegers.

Sales & programmer
Piu-Design EU, een klein reclamebureau dat ik mee vorm gaf voor- en na - ook wel tijdens 🙂 - mijn studietijd.

Owner & developer
w3-creative, een online communicatiebureau met zo'n 100 klanten, meer hobby dan werk. Opgericht in 2008 en 11 jaar lang liet ik het groeien en bloeien.

Owner
w3 wordt w4, growing business! w4.studio, dat is van 1 zaak (w3) naar een bedrijvengroep. Passie vormt het fundament!

Koffie?

Zoek contact met me op zodat we over jouw plannen kunnen praten.

Arne Dondeyne

hello@w4.studio
0495 37 43 31

Meterkensstraat 5
2320 Hoogstraten

Whatsapp