Video tripelkatrien.be lancering

door Arne
20 juli 2020
1 min leesvoer

 

{ w4 shoot! } “Rudi, hoeveel bakken heb je op voorraad staan”? vroeg ik aan de telefoon. 50 was het antwoord. “Ok man, inladen!” Of nog: we lanceerden www.tripelkatrien.be door de url met 1152 flesjes in het zand te schrijven. ‘s Avonds op verkenning, de volgende morgen met koffie en koeken aan de slag. Love my job! Dit is een extra shot (buiten de officiële lanceringsvideo). #project #hoogstraten #tripelkatrien #w4 #w4studio #webdesign #lancering #creative #drone #websiteonline

“Onze Tripel Katrien ontstaat door een hoge gisting met nagisting op fles. Het hoge alcoholpercentage van 8,5% wordt bekomen door toevoeging van suiker (glucose), wat daarnaast ook zorgt voor een zoetere smaak. Het pittige en fruitige aroma is te verklaren door het gulle gebruik van mout, Poperingse hop en gist.”
_ Laura, Michiel en Rudi