rebalance21.be – website online

door Arne
18 mei 2020
1 min leesvoer

Rebalance21: “Arne, willen we van deze lockdown gebruik maken om de zaak een nieuw elan, visie en uitstraling te geven?” Wat een topteam daar in Oud-Turnhout en het concept!? Nou…boenk erop dedju. Proficiat Nicole Sapoin!

Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kan geven. Dat alles vanuit gezondheid start, hebben we in 2020 duidelijk ervaren. Jouw innerlijk welzijn weerspiegelt je uiterlijke pracht. Met onze producten en jarenlange ervaring staan wij garant voor een gezonde stralende kleur en het ideale kapsel die u beklemtoont.

Met dit salon Rebalance 21 slaan we een nieuwe weg in, maar nog steeds met een knipoog naar het concept van Haarmonie. Het kapsalon is al 15 jaar een gevestigde waarde, maar ondertussen zijn we uitgegroeid naar iets nieuws, iets wat prioritair is en zal blijven: gezonde haren.

_ Nicole

_  _ _
Webdesign w4.studio Hoogstraten – Website voor Rebalance21