Website stripes-retie.be online

door Arne
27 januari 2020
1 min leesvoer

Na vele jaren vond Kathleen het hoog tijd om haar zaak voor vrouwenkledij in Retie te restylen. Haar winkel onderging een ware metamorfose en werd uitgebreid met een conceptstore. Een meer dan geslaagde verbouwing. Uiteraard dompelden we ook de website onder in het nieuwe jasje.

Stripes staat voor fashion met een persoonlijke aanpak. Stap bij ons binnen en snuister rustig rond om de nieuwe trends te ontdekken. Geen pusherig gedoe… klant tevreden, wij ook tevreden! Feel good, daar is’t waarom het draait.

Als we merken dat je een woordje uitleg nodig hebt of een oprechte mening, maken we hiervoor graag tijd. Dat onderscheid ons ook van het hele online gebeuren. We blijven in zetten op service en kwaliteit.
_ Kathleen Smeyers