Website toasthoogstraten.be online

door Arne
17 januari 2020
1 min leesvoer

Kathy had jaren het gerenommeerde ‘Eglantierken’ in Hoogstraten. Eind 2019 was het hoog tijd voor wat nieuws: Toast Hoogstraten. Een B&B waar je naast ontbijten ook heerlijk kunt lunchen op weekdagen.

Toast staat voor (h)eerlijkheden als ontbijt, lunch en borrelen, maar ook voor een mooie selectie van bijzondere dranken. In de gezellige brasserie en de ruime serre is het de perfecte plek om mooie herinneringen te vormen. We willen de plek zijn waar mensen elkaar doorheen de hele dag ontmoeten en ook samen het weekend inluiden. Ons interieur is de mix van een warme cosy/vintage huiskamer en de lichte serre die de verbinding vormt van de brasserie naar een gezellig terras met speeltuin voor kinderen. ”
_Kathy Joosen